ΝΕΑΣτάση Λισαβόνα πριν την Μαδέιρα

19/04/20190

 

Ταλαιπωρήθηκε αλλά έφτασε στον προορισμό της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το πρωί της Πέμπτης (19/04) και έφτασαν στην Μαδέιρα στις 03:00 τα ξημερώματα. Στο ενδιάμεσο, η αποστολή του “Δικεφάλου” έμεινε για αρκετές ώρες στην Λισαβόνα, όπου δεν έχασε καιρό και… προπονήθηκε! Μέχρι να πετάξει η ομάδα για την Μαδέιρα, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ζοάο Αλβαλάδε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στον τρίτο όροφο του ποδοσφαιρικού γηπέδου υπάρχει ένα προπονητήριο-στολίδι, όπου οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού διατηρήθηκαν σε φόρμα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ως ένδειξη ευχαριστίας, χάρισαν στον διευθυντή της Σπόρτινγκ, Κάρλος Γκαλάμπας, μία φανέλα της ομάδας, ενώ παράλληλα υπήρξαν συζητήσεις για περαιτέρω συνεργασία των δύο ομάδων σε όλα τα επίπεδα.

Ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος χάντμπολ, κ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Εμείς ως ΑΕΚ, πέρα από την δημιουργία μίας δυνατής αγωνιστικής ομάδας και ισχυρών ακαδημιών, στοχεύουμε στη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων μας με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Ένα τέτοιο κλαμπ είναι και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με μεγάλη ιστορία στο χάντμπολ. Φυσικά, θα υπάρξει και συνέχεια“.

Leave a Reply

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Φωκών 9
 Τ.Κ. 143 42
 Νέα Φιλαδέλφεια
 08.30-20.00

 [tel]: 210 2584582
 [fax]: 210 2584584
 [e-mail]: info [AT]aek [DOT] gr
 [e-mail]: pressoffice [AT] aek[DOT] gr

Copyright © 2019 ΑΕΚ – Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως. All rights reserved.