HomeΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ

Αγαπητέ μας Φίλαθλε, ΕΔΩ θα αποκτήσεις την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να παλεύουμε καθημερινά για μια Α.Ε.Κ. καθοριστική στην αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη αλλά και πρωταγωνίστρια στους αθλητικούς στίβους, με πιστή τήρηση των ιδανικών της και σεβασμό στα σύμβολά της.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 1. Η κάρτα είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.
 2. Με την επίδειξη της κάρτας, ο κάτοχος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΕ ΑΕΚ ή από ένα απλό εισιτήριο σε κάθε αγώνα τους.
 3. Η χρήση της ίδιας κάρτας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ και απλών εισιτηρίων των αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιτρέπεται. Ομοίως δεν επιτρέπεται η χρήση της κάρτας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ και απλών εισιτηρίων των αγώνων της ΚΑΕ ΑΕΚ.
 4. Ενδεχόμενες επιβολές ποινών τέλεσης αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, δεν αποτελούν λόγο επιστροφής ή μείωσης του τιμήματος αγοράς της κάρτας.
 5. Η αγορά της κάρτας είναι υποχρεωτική και προαπαιτείται για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων αγώνων εντός έδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.
 6. Η κάρτα έχει ισχύ για την εκάστοτε αγωνιστική περίοδο που αγοράστηκε και ισχύει για την αγορά 1 εισιτηρίου διαρκείας ή 1 απλού εισιτηρίου ανά αγώνα σε ΚΑΘΕ άθλημα (ποδόσφαιρο ή μπάσκετ).
 7. Οι κάτοχοι της κάρτας δικαιούνται έκπτωσης στην αγορά των καρτών διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (κοινή για όλα τα αθλήματα, κάρτα διαρκείας χάντμπολ και κάρτα διαρκείας βόλεϊ ανδρών), η οποία ανακοινώνεται έγκαιρα από το Σωματείο κατά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας τους.
 8. Το τίμημα της κάρτας αποτελεί ταμειακή ενίσχυση για τη κάλυψη μέρους των δαπανών λειτουργίας όλων των αθλητικών τμημάτων της ΑΕΚ που λειτουργούν (ενδεικτικά ποδοσφαίρου σάλας, χάντμπολ, βόλεϊ, στίβου, επιτραπέζιας, αντισφαίρισης, ξιφασκίας, ποδηλασίας, πυγμαχίας, άρσης βαρών και δυναμικού τριάθλου, υδατοσφαίρισης, ράγκμπι λιγκ, τοξοβολίας, σκακιού) ή πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα (μουάι τάι, ζίου ζίτσου, MMA, τένις, τοιχοσφαίριση, τάε κβο ντο, σκοποβολή, μοντέρνο πένταθλο, μπάσκετ με αμαξίδιο, μπόουλινγκ) ή μελλοντικά, εξαιρουμένων των επαγγελματικών τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ που λειτουργούν υπό ανώνυμες εταιρίες.
 9. Σε περίπτωση απώλειας η κάρτα αντικαθίσταται κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του κατόχου και ο αριθμός της απολεσθείσας κάρτας ακυρώνεται.
 10. Ενδεχόμενη επιβολή διοικητικής ή ποινικής κύρωσης στον κάτοχο με την οποία περιορίζεται το δικαίωμά του για παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων ΑΕΚ, συνιστά αναστολή ισχύος της κάρτας, μέχρι την άρση του περιοριστικού μέτρου.
 11. Γνήσια είναι η κάρτα που εκδίδεται από τα νόμιμα σημεία έκδοσης και από τους νόμιμους παρόχους παραγωγής, και η έκδοση της περιλαμβάνεται στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό σύστημα αντιστοίχησης στοιχείων.
 12. Οι όροι χρήσης υπόκεινται σε εμπλουτισμό, χωρίς να περιορίζονται τα δικαιώματα του κατόχου.
 13. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση ή σύνδεση με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ και δεν συνιστά εξομοίωση ή αντικατάστασή της.
 14. Οι παρόντες όροι, όπως κάθε φορά ισχύουν, αναρτώνται μόνιμα και καθόλη τη διάρκεια της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου στον ιστότοπο www.aek.gr καθώς και στις επίσημες σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τηρούν τα τμήματα ΑΕΚ.
 15. Ο κάτοχος αποδέχεται τους παρόντες όρους αυτόματα με την απόκτηση της κάρτας.
 16. Ο κάτοχος δηλώνει τη συγκατάθεσή του για τη χρήση κι επεξεργασία των απόλυτα αναγκαίων προσωπικών δεδομένων του εκ μέρους του Σωματείου και ειδικότερα του πλήρους ονοματεπώνυμου, πατρώνυμου, μητρώνυμου, ΑΜΚΑ, διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας, και του  e-mail του, με σκοπό μόνο τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον κάτοχο για θέματα που αφορούν την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ και μόνο και τη δυνατότητα ταυτοποίησης του κατόχου σε περίπτωση απώλειας και προς αντικατάσταση της κάρτας. Η χρήση και επεξεργασία των στοιχείων αυτών διαρκεί μόνο για το χρόνο ισχύος της κάρτας και αμέσως μετά τη λήξη της διαγράφονται αυτοδικαίως. Ο κάτοχος δικαιούται να ελέγχει τη χρήση κι επεξεργασία των στοιχείων του οποτεδήποτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Φωκών 9
 Τ.Κ. 143 42
 Νέα Φιλαδέλφεια
 08.30-20.00

 [tel]: 210 2584582
 [fax]: 210 2584584
 [e-mail]: info [AT]aek [DOT] gr
 [e-mail]: pressoffice [AT] aek[DOT] gr

Copyright © 2019 ΑΕΚ – Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως. All rights reserved.